Treneri i natjecatelji

Treneri….

Klub se ponosi svojim trenerima – aktualnim svjetskim i europskim prvacima.

U kategoriji borbi to su Edin Mahmuljin, Darko Laktašić i Maida Mahmuljin koja je ponajbolja svjetska katašica bez poraza na svjetskim i europskim prvenstvima u posljednjih deset godina. Također, asistenti u našem klubu su osvajači mnoštva medalja sa internacionalnih natjecanja, Ivan Roglić, Igor Vojvodić, Vedran Sedlar i Marija Deželjin.

Edin Mahmuljin 5 DAN, Vedran Sedlar 2 DAN, Ivan Roglić 4 DAN, Maida Mahmuljin 5 DAN, Darko LAktašić 4 DAN, Igor Vojvodić 2 DAN

Najuspješnij športaši kluba su:

Maida Mahmuljin – sa osvojenih 9 zlatnih medalja na svjetskim te 6 zlatnih i dvije srebrne medalje na europskim prvenstvima, najuspješnija je natjecateljica u povijesti nanbudo sporta. Također, osam je godina bila vrhunski športaš prve kategorije po kriterijima Hrvatskog olimpijskog odbora.

Edin Mahmuljin – kadetski, juniorski i dvostruki seniorski svjetski prvak u individualnoj kategoriji, prvak Europe te višestruki osvajač medalja kao član tima u borbama i katama. Četiri puta ukupni pobjednik na turnirima Super 9 te pobjednik istih takvih turnira u Švicarskoj i Španjolskoj na kojima se natječu ponajbolji svjetski natjecatelji u kategorijama kate i borbe.

Darko Laktašić – na SP-u 2006. u Mađarskoj osvojio četiri zlatne medalje te proglašen za najboljeg natjecatelja prvenstva. Također, višestruki je osvajač medalja na svjetskim i europskim prvenstvima kao član tima u borbama i katama. Dva puta ukupni pobjednik na turnirima Super 9.

Sedika Mahmuljin – 1999. na EP-u osvojila tri zlatne medalje te je proglašena najuspješnijom natjecateljicom. 2000. na SP-u u Mađarskoj osvojila također tri zlatne medalje.

Boris Keber – svjetski i dvostruki europski prvak u kategoriji borbe te višestruki osvajač medalja u timskim kategorijama.

Ivan Roglić – aktualni svjetski prvak u kategoriji kate individualno i višestruki osvajač medalja u katama i borbama ekipno.

Marko Mamić – svjetski prvak u kategoriji borbe na SP-u u Parizu 1996.

Sead Mulajusufović – europski prvak te viceprvak svijeta u borbama 1999. i 2000.

Igor Vojvodić – dvostruki viceprvak svijeta u kategoriji borbe te višestruki osvajač medalja sa SP-a kao član tima u borbama.

Danijel Relja – svjetski prvak u apsolutnoj kategoriji te brončani u srednjoj na SP-u u Mađarskoj 2000.

Matija Pažin – svjetski prvak u srednjoj kategoriji na SP-u u Mađarskoj 2000.

Matea Perišić – svjetska prvakinja u lakoj kategoriji na SP-u u Mađarskoj 2006.

Ruđer Novak Mikulić – svjetski prvak u srednjoj kategoriji na SP-u Mađarskoj 2006.

Mario Pastuović – dvostruki europski prvak u kategoriji borbe individualno.

Vedran Sedlar – višestruki osvajač medalja sa kata i borba timom.

Klub se ponosi i mlađim naraštajem, perspektivnim mladim natjecateljima, prvacima Hrvatske u svojim kategorijama, cicibanima Lanom i Martinom Palčić, kadetima Alenom Alimovićem i Oskarom Krstićem te Mirnom Petrović i Marijom Deželjin.

Domagoj Gubić, Martin Palčić, Alen Alimović, Lana Palčić, Mirna Petrović, Ines Alimović

Uz već spomenute mlade i uspješne športaše, u klubu vježbaju i rekreativci, roditelji sa svojom djecom kojima nije u prvom planu šport, već zdravlje, energetske vježbe i različite borilačke tehnike primjerene njihovoj dobi.

Klub od 1999. godine vježba u školsko-športskoj dvorani Pešćenica na Peščenici, a termini su: ponedjeljak i srijeda od 20.00 – 22.00h te subota od 16.00 – 18.00h. Reprezentativci vježbaju dodatno na više lokacija.